Η alphatrust, διαχειρίζεται 12 Αμοιβαία Κεφάλαια τα οποία καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα επενδυτικών αναγκών επενδύοντας στις αγορές χρήματος και κεφαλαίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Επιλέξτε Αμοιβαίο Κεφάλαιο

Αξιολόγηση Α/Κ alphatrust

Η alphatrust λαμβάνει επί σειρά ετών την αξιολόγηση της Morningstar®, τον διεθνούς φήμης ανεξάρτητο οργανισμό αξιολόγησης αμοιβαίων κεφαλαίων, μετοχών και γενικά επενδυτικών προϊόντων..

H Morningstar® κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της ανεξάρτητης επενδυτικής έρευνας σε Β. Αμερική, Ευρώπη, Αυστραλία και Ασία, ενώ αποτελεί μία από τις πλέον αξιόπιστες πηγές παγκοσμίως για πληροφόρηση σε μετοχές, Α/Κ, εναλλακτικές επενδύσεις κ.α. Με δραστηριότητα σε 19 χώρες παρέχει πληροφορίες για περισσότερα από 300.000 επενδυτικά προϊόντα διεθνώς.

Σύμφωνα με τη μεθοδολογία της Morningstar®, πραγματοποιείται σε μηνιαία βάση αξιολόγηση των Α/Κ που διαθέτουν ιστορικότητα στοιχείων τουλάχιστον 3 ετών. Ανάλογα με το αποτέλεσμα της αξιολόγησης, το κάθε Α/Κ επιβραβεύεται και με τα ανάλογα «αστέρια» (star rating- από 1 έως 5 αστέρια).

Ενημερωθείτε για τις πρόσφατες αξιολογήσεις των Αμοιβαίων Κεφαλαίων alphatrust από τη Morningstar® πατώντας εδώ
 

Η alphatrust διαθετει επισης στους πελατες της ΟΣΕΚΑ μεγαλων και αναγνωρισμενων διεθνως Αλλοδαπων Οικων Διαχειρισης, των οποιων αντιπροσωπευει τα προϊοντα στην Ελληνικη αγορα (προσβαση σε ~ 1.000 Α/Κ / funds).

>>