Επενδυτικές Υπηρεσίες και Διαχείριση Κεφαλαίων για Εταιρείες.

H alphatrust κατέχει σημαντική θέση στη διαχείριση κεφαλαίων Εταιρειών και Θεσμικών επενδυτών.

Προϊοντα και Υπηρεσιες


Πλαίσιο Συνεργασίας

Οι δυνατότητες συνεργασίας της alphatrust με Εταιρείες και Οργανισμούς εστιάζονται είτε στη δημιουργία εξειδικευμένων προϊόντων που αποτελούν μέρος μίας συνολικής λύσης του επενδυτικού τους χαρτοφυλακίου, είτε στη διαχείριση εξατομικευμένων χαρτοφυλακίων.

Επενδυτικός σχεδιασμός

Στην αρχική φάση συνεργασίας, πραγματοποιείται διαγνωστική μελέτη του υφιστάμενου χαρτοφυλακίου και στη συνέχεια έχοντας λάβει υπόψη τις ανάγκες του Επενδυτή, καθώς και το θεσμικό πλαίσιο στο οποίο λειτουργεί και προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις επενδύσεων για το σύνολο του χαρτοφυλακίου κινητών αξιών.

Αμοιβαία Κεφάλαια

Η alphatrust διαχειρίζεται Αμοιβαία Κεφαλαία που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών αναγκών ενώ παράλληλα εξασφαλίζει πρόσβαση σε αμοιβαία κεφάλαια (ΟΣΕΚΑ) των μεγαλύτερων ξένων οίκων διαχείρισης.

Wealth ManagementΔιακριτική Διαχείριση Χαρτοφυλακίων ( Απεριόριστης Εντολής ).


Παροχή Επενδυτικών Συμβουλών.


Λήψη-Διαβίβαση εντολών.
 

Εταιρικά Επενδυτικά- Συνταξιοδοτικά Προγράμματα

Η alphatrust ως αξιόπιστος πάροχος επενδυτικών λύσεων σας βοηθά να δημιουργήσετε το ιδανικό χαρτοφυλάκιο για τα Ομαδικά Συνταξιοδοτικά Προγράμματα της επιχείρησης σας.

Ξεκινήστε κι εσείς την συνεργασία εξασφαλίζοντας για την επιχείρηση σας τον παλαιότερο ανεξάρτητο διαχειριστή στην Ελλάδα με διεθνείς διακρίσεις και σημαντική εμπειρία.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ alphatrust


Από το Blog


εγγραφή στο newsletter !

Έχω ενημερωθεί για την Πολιτική Προστασίας Ιδιωτικότητας.