Προϊοντα και Υπηρεσιες


Η alphatrust διαχειρίζεται Αμοιβαία Κεφαλαία που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών αναγκών ενώ παράλληλα εξασφαλίζει πρόσβαση σε αμοιβαία κεφάλαια (ΟΣΕΚΑ) των μεγαλύτερων ξένων οίκων διαχείρισης.

 

>>

Διακριτική Διαχείριση Χαρτοφυλακίων
( Απεριόριστης Εντολής )

Παροχή Επενδυτικών Συμβουλών.
Λήψη-Διαβίβαση εντολών.

>>

Η alphatrust διαχειρίζεται χαρτοφυλάκια οργανισμών εναλλακτικών επενδύσεων.

>>

Ατομικά και οικογενειακά επενδυτικά- αποταμιευτικά προγράμματα με στόχο τη δημιουργία ενός σημαντικού κεφαλαίου για το μέλλον σας.

>>

Ενημερωτικό Υλικό


Περισσότερα

Μάθε την Επένδυση - Αποταμίευση

ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ - ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΙΚΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ALPHA TRUST “Ψιλά – Ψηλά”


Το «Ψιλά-Ψηλά» είναι πρόγραμμα συστηματικής επένδυσης-αποταμίευσης που σας δίνει τη δυνατότητα με τα ψιλά σας να δημιουργήσετε ένα κεφάλαιο που θα φτάσει … ψηλά σε βάθος χρόνου. Ένα σημαντικό κεφάλαιο, δηλαδή, για να το αξιοποιήσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Με άλλα λόγια, είναι ένας έξυπνος ”κουμπαράς“ όπου τα χρήματά σας επενδύονται σε Αμοιβαία Κεφάλαια της επιλογής σας, που διαχειρίζεται μια από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης στην Ελληνική αγορά, η ALPHA TRUST.

Περισσότερα

Επενδυτικός Σχεδιασμός

Δημιουργία χαρτοφυλακίων αμοιβαίων κεφαλαίων εναρμονισμένων με το επενδυτικό προφίλ του Πελάτη σε συνεργασία με εξειδικευμένους και πιστοποιημένους από την Eπιτροπή Kεφαλαιαγοράς επενδυτικούς συμβούλους, Account Officers.


Επικοινωνήστε με έναν Account Officer

Από το Blog


εγγραφή στο newsletter !

Έχω ενημερωθεί για την Πολιτική Προστασίας Ιδιωτικότητας.