alphatrust επενδυτικά – αποταμιευτικά προγράμματα

Λύσεις Επένδυσης – Αποταμίευσης

 

Η alphatrust σας προσφέρει ατομικά και οικογενειακά επενδυτικά – αποταμιευτικά προγράμματα με στόχο τη δημιουργία ενός σημαντικού κεφαλαίου για το μέλλον σας.


alphatrust "ΨΙΛΑ-ΨΗΛΑ"

Για ποιο λόγο να το κάνω;

Το κεφάλαιο που θα δημιουργήσετε με το επενδυτικό-αποταμιευτικό πρόγραμμα “Ψιλά – Ψηλά”, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για κάλυψη μελλοντικών οικονομικών αναγκών που αφορούν εσάς ή τους δικούς σας ανθρώπους, όπως για παράδειγμα σύνταξη, σπουδές ή / και επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών σας.

 Τι είναι το «Ψιλά-Ψηλά»?

Είναι πρόγραμμα συστηματικής επένδυσης-αποταμίευσης που σας δίνει τη δυνατότητα με τα ψιλά σας να δημιουργήσετε ένα κεφάλαιο που θα φτάσει … ψηλά σε βάθος χρόνου. Ένα σημαντικό κεφάλαιο, δηλαδή, για να το αξιοποιήσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Με άλλα λόγια, είναι ένας έξυπνος ”κουμπαράς“ όπου τα χρήματά σας επενδύονται σε Αμοιβαία Κεφάλαια της επιλογής σας, που διαχειρίζεται μια από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης στην Ελληνική αγορά, η alphatrust

Πώς λειτουργεί;

Με ιδιαίτερα απλό τρόπο, μέσω πάγιας εντολής από τραπεζικό λογαριασμό σας στην Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.

Η ελάχιστη μηνιαία καταβολή είναι €30 ανά Αμοιβαίο Κεφάλαιο, κάνοντας τις επιλογές σας μέσα από μια ευρεία γκάμα διαφορετικών Αμοιβαίων.

Ελάχιστη καταβολή 30€

alphatrust "ΨΙΛΑ-ΨΗΛΑ"

Δείτε ποιά θα ήταν η αξία των χρημάτων σας εάν είχατε επενδύσει μέσω του alphatrust “Ψιλά – Ψηλά” €50, €100 ή €200 το μήνα στο Α/Κ alphatrust ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ – R* από την έναρξή του την 19/04/1994 έως την 31/12/2019: 

Σημαντική διευκρίνιση: Το κέρδος έχει υπολογισθεί βάσει της υπόθεσης πως οι καταβολές πραγματοποιούνται την πρώτη εργάσιμη του κάθε μηνός (αν η πρώτη εργάσιμη είναι αργία, η επένδυση λαμβάνει χώρα την τελευταία εργάσιμη του προηγούμενου μήνα).

*Άδεια Σύστασης: Απόφ. Επιτρ. Κεφαλαιαγοράς: 6η/29.3.1994/7Β

Σωρευτική Απόδοση Α/Κ alphatrust ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ – R*:

1 έτος 31/12/2018–31/12/2019: 32,98%
3 έτη 31/12/2016–31/12/2019: 86,91%
5
έτη 31/12/2014–31/12/2019: 152,57%

 

Τo αμοιβαίo κεφάλαιo διαθέτει κατηγορία μεριδίων – I. Ενεργοποίηση της κατηγορίας: 01/10/2018.

Σημαντική Σημείωση: Για το Α/Κ οι τοποθετήσεις σε κινητές αξίες και σε μέσα χρηματαγοράς έκδοσης Ελληνικού Δημοσίου υπερβαίνουν το 65% του Καθαρού Ενεργητικού.

Περιοδικές Καταβολές

Συμπληρώνοντας το ποσό της μηνιαίας καταβολής θα καταλήξετε στο τελικό ποσό της επένδυσής σας.

Περιοδικές καταβολές

 

επενδυτικός – αποταμιευτικός υπολογιστής alphatrust

 

Πώς μπορώ να ξεκινήσω το πρόγραμμα;

Μπορείτε να μας καλέσετε στο:

210 6289300

Kαι θα σας ενημερώσουμε για τις ενέργειες που χρειάζονται, θα καθορίσουμε από κοινού την επενδυτική λύση που ανταποκρίνεται καλύτερα στους στόχους και επιδιώξεις σας, και επιπλέον θα λύσουμε οποιαδήποτε απορία που τυχόν έχετε.

alphatrust "ΨΙΛΑ-ΨΗΛΑ" - Τι μου προσφέρει ;

  • Το πλεονέκτημα της ευελιξίας, αφού επιλέγετε οποιοδήποτε από τα Αμοιβαία Κεφάλαια της alphatrust, και μπορείτε να αλλάζετε τις επιλογές σας όποια στιγμή το θελήσετε.
  • Μηδενική προμήθεια συμμετοχής, καθώς και προμήθεια εξαγοράς, μετά την πάροδο 6ετίας.
  • Δυνατότητα διακοπής του προγράμματος, μερικής ή ολικής ρευστοποίησης, καθώς και επαναδραστηριοποίησης του, όποτε εσείς επιθυμείτε.
  • Την αξιοπιστία και φερεγγυότητα που σας παρέχει η alphatrust, γιατί εμπιστεύεστε τα χρήματά σας σε έναν οργανισμό που ασκεί διαχρονικά, κορυφαία διαχείριση κεφαλαίων.
  • Εξομάλυνση των διακυμάνσεων που παρουσιάζουν οι αγορές, μέσω τακτικών καταβολών που επενδύονται σε διαφορετικά επίπεδα τιμών.
  • Αποφυγή του άγχους, με τον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος, για το αν είναι κακή η χρονική στιγμή (timing) που επενδύονται τα χρήματά σας.
  • Συνέπεια και αυτοπειθαρχία για την εκπλήρωση του στόχου δημιουργίας ενός σημαντικού κεφαλαίου, σε βάθος χρόνου.
  • Πλήρη προσαρμογή στα δικά σας δεδομένα, ανάλογα με τις ανάγκες και τις οικονομικές σας δυνατότητες.