Ο δικός σας έξυπνος κουμπαράς

Τα χρήματά σας επενδύονται σε Αμοιβαία Κεφάλαια της επιλογής σας, που διαχειρίζεται μια από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης στην Ελληνική αγορά, η αlphαtrust.

Μηνιαία Επένδυση - Αποταμίευση

Διακόπτετε όποια στιγμή θέλετε!

Δημιουργία Κεφαλαίου

μηνιαία από 30

αlphαtrust "Ψιλά - Ψηλά"

Τελευταία Έκδοση
Τι είναι το "Ψιλά - Ψηλά";

Είναι πρόγραμμα συστηματικής επένδυσης-αποταμίευσης που σας δίνει τη δυνατότητα με τα ... ψιλά σας να δημιουργήσετε ένα κεφάλαιο που θα φτάσει … ψηλά σε βάθος χρόνου. Ένα σημαντικό κεφάλαιο, δηλαδή, για να το αξιοποιήσετε όπως εσείς επιθυμείτε.

Με άλλα λόγια, είναι ένας έξυπνος ”κουμπαράς“ όπου τα χρήματά σας επενδύονται σε Αμοιβαία Κεφάλαια της επιλογής σας, που διαχειρίζεται μια από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης στην Ελληνική αγορά, η αlphαtrust

Πώς λειτουργεί;

Με ιδιαίτερα απλό τρόπο, μέσω πάγιας εντολής από τραπεζικό λογαριασμό σας στην Τράπεζα Πειραιώς.

Η ελάχιστη μηνιαία καταβολή είναι €30 ανά Αμοιβαίο Κεφάλαιο, κάνοντας τις επιλογές σας μέσα από μια ευρεία γκάμα διαφορετικών Αμοιβαίων Κεφαλαίων της αlphαtrust.

Ελάχιστη μηνιαία καταβολή 30

Για ποιο λόγο να το κάνω;

Το κεφάλαιο που θα δημιουργήσετε με το επενδυτικό-αποταμιευτικό πρόγραμμα “Ψιλά – Ψηλά”, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για κάλυψη μελλοντικών οικονομικών αναγκών που αφορούν εσάς ή τους δικούς σας ανθρώπους, όπως για παράδειγμα σύνταξη, σπουδές ή / και επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών σας.

Τι μου προσφέρει;

Τα πλεονεκτήματα της συστηματικής επένδυσης-αποταμίευσης πάρα πολλά, εμείς επιλέξαμε να σας αναφέρουμε τα βασικότερα.

Το πλεονέκτημα της ευελιξίας, αφού επιλέγετε οποιοδήποτε από τα Αμοιβαία Κεφάλαια της αlphαtrust, και μπορείτε να αλλάζετε τις επιλογές σας όποια στιγμή το θελήσετε.

Μηδενική προμήθεια συμμετοχής, καθώς και προμήθεια εξαγοράς, μετά την πάροδο 2ετίας.

Δυνατότητα διακοπής του προγράμματος, μερικής ή ολικής ρευστοποίησης, καθώς και επαναδραστηριοποίησής του, όποτε εσείς επιθυμείτε.

Την αξιοπιστία και φερεγγυότητα που σας παρέχει η αlphαtrust, γιατί εμπιστεύεστε τα χρήματά σας σε έναν οργανισμό που ασκεί διαχρονικά, κορυφαία διαχείριση κεφαλαίων.

Εξομάλυνση των διακυμάνσεων που παρουσιάζουν οι αγορές, μέσω τακτικών καταβολών που επενδύονται σε διαφορετικά επίπεδα τιμών.

Αποφυγή του άγχους, με τον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος, για το αν είναι κακή η χρονική στιγμή (timing) που επενδύονται τα χρήματά σας.

Συνέπεια και αυτοπειθαρχία για την εκπλήρωση του στόχου δημιουργίας ενός σημαντικού κεφαλαίου, σε βάθος χρόνου.

Πλήρη προσαρμογή στα δικά σας δεδομένα, ανάλογα με τις ανάγκες και τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Τι μπορώ να κερδίσω από αυτό;

Δείτε ποια θα ήταν η αξία των χρημάτων σας, εάν είχατε επενδύσει μέσω του "Ψιλά - Ψηλά", €50, €100, ή €200 τον μήνα στο Α/Κ ALPHA TRUST ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ – R* από την έναρξή του, την 19/04/1994 έως την 30/06/2023:
Τι μπορώ να κερδίσω από αυτό;

Το κέρδος έχει υπολογισθεί βάσει της υπόθεσης πως οι καταβολές πραγματοποιούνται την πρώτη εργάσιμη του κάθε μηνός (αν η πρώτη εργάσιμη είναι αργία, η επένδυση λαμβάνει χώρα την τελευταία εργάσιμη του προηγούμενου μήνα).

*Άδεια Σύστασης: Απόφ. Επιτρ. Κεφαλαιαγοράς: 6η/29.3.1994/7Β

Σωρευτική Απόδοση Α/Κ ALPHA TRUST ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ – R:

  • 1 έτος 30/06/2022 – 30/06/2023: 3,39%
  • 3 έτη 30/06/2020 – 30/06/2023: -8,82%
  • 5 έτη 29/06/2018 – 30/06/2023: 24,49%

Τo αμοιβαίo κεφάλαιo διαθέτει κατηγορία μεριδίων – I. Ενεργοποίηση της κατηγορίας: 01/10/2018.

Σημαντική Σημείωση: Για το Α/Κ οι τοποθετήσεις σε κινητές αξίες και σε μέσα χρηματαγοράς έκδοσης Ελληνικού Δημοσίου δύναται να υπερβαίνουν το 65% του καθαρού ενεργητικού.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Καλέστε μας στο 210 6289300.
Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας.
Εξειδικευμένος εκπρόσωπός μας θα λύσει οποιαδήποτε απορία που τυχόν έχετε.
Επιπλέον θα καθορίσουμε από κοινού την επενδυτική λύση που ανταποκρίνεται καλύτερα στους στόχους και επιδιώξεις σας, και θα σας ενημερώσουμε για τις ενέργειες που χρειάζονται.