Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2023

Η ALPHA TRUST, για ακόμα μια χρονιά, απέσπασε το  1ο βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη Εταιρία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων», στα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2023.  Επιπλέον έλαβε άλλη μια τιμητική διάκριση, το 1o Βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Διακυβέρνηση». 


Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2022

Η ALPHA TRUST κατακτά ξανά την κορυφή, λαμβάνοντας το 1ο βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη Εταιρία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων», στα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2022 που διοργάνωσαν για 20η συνεχόμενη χρονιά το περιοδικό ΧΡΗΜΑ σε συνεργασία με την ethosEVENTS και το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr.

Τα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ αναγνωρίζονται από την επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα ως ένας καταξιωμένος θεσμός ετήσιας αξιολόγησης των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρειών και αποσκοπούν στην ανάδειξη των επιχειρήσεων που στηρίζουν την ελληνική οικονομία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού.


Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2021

Η ALPHA TRUST διακρίθηκε με το 1ο βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη εταιρία εναλλακτικής αγοράς», στη 19η διοργάνωση του θεσμού Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2021.  

Τα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑαποτελούν έναν καταξιωμένο θεσμό για την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα, αποσκοπώντας στην προβολή των επιχειρήσεων που διακρίνονται για την εξωστρέφειά τους, τις καινοτόμες δράσεις τους, και τη θετική συμβολή τους στην ανάπτυξη της κεφαλαιαγοράς και της ελληνικής οικονομίας εν γένει.

Αμοιβαία Κεφάλαια ALPHA TRUST

Great Place to Work

Η ALPHA TRUST απέκτησε την πιστοποίηση του Great Place to Work για το 2021-2022 από τον οργανισμό Great Place to Work Hellas. Η πιστοποίηση προέκυψε έπειτα από ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση από το προσωπικό της εταιρείας σχετικά με την εμπειρία του από το εργασιακό περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται.

Η διάκριση αυτή αποτελεί μια σημαντική επιβράβευση για την εταιρεία η οποία, από την ίδρυσή της το 1987, έχει αναπτύξει μια ισχυρή εργασιακή κουλτούρα που βασίζεται σε αξίες όπως η δικαιοσύνη, ο σεβασμός και η συναδελφικότητα.

Επιχειρηματικά Βραβεία "ΧΡΗΜΑ" 2020

Για 4η συνεχή χρονιά η ALPHA TRUST βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων του επενδυτικού κοινού, καθώς ανακηρύχθηκε Καλύτερη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων στην Ελλάδα για το 2020, έπειτα από ψηφοφορία που διεξήχθη με τη συμμετοχή ευρέος επενδυτικού κοινού, των αναγνωστών του περιοδικού ΧΡΗΜΑ, της εβδομαδιαίας εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week και των επισκεπτών του οικονομικού-επιχειρηματικού portal banks.com.gr.

Επιχειρηματικά Βραβεία "ΧΡΗΜΑ" 2019

Η ALPHA TRUST ήταν και το 2019 ανάμεσα στους μεγάλους νικητές των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ.

Έλαβε δύο διακρίσεις: 1η καλύτερη εταιρεία διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων και 2η καλύτερη εταιρεία εναλλακτικής αγοράς.

Οι αναγνώστες του οικονομικού-επενδυτικού περιοδικού ΧΡΗΜΑ και οι επισκέπτες του επιχειρηματικού-οικονομικού portal, banks.com.gr, ανέδειξαν και επιβράβευσαν τις εταιρείες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, της απασχόλησης και της ελληνικής κεφαλαιαγοράς.

Τα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2019, διοργάνωσε η Ethos Events, μέλος του Ομίλου Ethos Group.

Επιχειρηματικά Βραβεία "ΧΡΗΜΑ" 2018

Η ALPHA TRUST ήταν και το 2018 ανάμεσα στους μεγάλους νικητές των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ, λαμβάνοντας τη διάκριση της καλύτερης εταιρείας διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων για το 2018.

Βράβευση National Champion European Business Awards

Στα Επιχειρηματικά Βραβεία 2015-16 η ALPHA TRUST μεταξύ 32.000 Ευρωπαϊκών Εταιρειών, ξεχώρισε ως “National Champion”, διάκριση που αποδόθηκε σε 678 Εταιρείες από 33 χώρες.
Τα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία χρηματοδοτούνται από την RSM International, ελεγκτική, συμβουλευτική εταιρεία και πραγματοποιούνται για να αναγνωρίζεται και να επιβραβεύεται η αριστεία, οι βέλτιστες πρακτικές και η καινοτομία σε επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη.