Επιχειρηματικά Βραβεία "ΧΡΗΜΑ" 2020

Για 4η συνεχή χρονιά η ALPHA TRUST βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων του επενδυτικού κοινού, καθώς ανακηρύχθηκε Καλύτερη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων στην Ελλάδα για το 2020, έπειτα από ψηφοφορία που διεξήχθη με τη συμμετοχή ευρέος επενδυτικού κοινού, των αναγνωστών του περιοδικού ΧΡΗΜΑ, της εβδομαδιαίας εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week και των επισκεπτών του οικονομικού-επιχειρηματικού portal banks.com.gr.

Επιχειρηματικά Βραβεία "ΧΡΗΜΑ" 2019

Η ALPHA TRUST ήταν και το 2019 ανάμεσα στους μεγάλους νικητές των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ.

Έλαβε δύο διακρίσεις: 1η καλύτερη εταιρεία διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων και 2η καλύτερη εταιρεία εναλλακτικής αγοράς.

Οι αναγνώστες του οικονομικού-επενδυτικού περιοδικού ΧΡΗΜΑ και οι επισκέπτες του επιχειρηματικού-οικονομικού portal, banks.com.gr, ανέδειξαν και επιβράβευσαν τις εταιρείες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, της απασχόλησης και της ελληνικής κεφαλαιαγοράς.

Τα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2019, διοργάνωσε η Ethos Events, μέλος του Ομίλου Ethos Group.

Επιχειρηματικά Βραβεία "ΧΡΗΜΑ" 2018

Η ALPHA TRUST ήταν και το 2018 ανάμεσα στους μεγάλους νικητές των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ, λαμβάνοντας τη διάκριση της καλύτερης εταιρείας διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων για το 2018.

Βράβευση National Champion European Business Awards

Στα Επιχειρηματικά Βραβεία 2015-16 η ALPHA TRUST μεταξύ 32.000 Ευρωπαϊκών Εταιρειών, ξεχώρισε ως “National Champion”, διάκριση που αποδόθηκε σε 678 Εταιρείες από 33 χώρες.
Τα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία χρηματοδοτούνται από την RSM International, ελεγκτική, συμβουλευτική εταιρεία και πραγματοποιούνται για να αναγνωρίζεται και να επιβραβεύεται η αριστεία, οι βέλτιστες πρακτικές και η καινοτομία σε επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη.