Η ALPHA TRUST ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Με κύριο γνώμονα την κάλυψη των ολοένα αυξανόμενων αναγκών σίτισης απόρων συμπολιτών μας στο Νομό Αττικής, η ALPHA TRUST έλαβε για ακόμη μια χρονιά, ενόψει των εορτών, την πρωτοβουλία να προσφέρει τρόφιμα σε οικογένειες που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, η φετινή δωρεά της εταιρείας μας πραγματοποιήθηκε στα μέσα Δεκεμβρίου και αφορούσε στην κάλυψη δαπάνης για την αγορά βασικών προϊόντων μακράς λήξης όπως ελαιόλαδο, τοματοπελτέ, όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά και ζάχαρη. Τα προϊόντα μοιράστηκαν ως δώρο Χριστουγέννων σε 35 οικογένειες παιδιών που φοιτούν στο ειδικό σχολείο «Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πειραιά», στην περιοχή Καμίνια.

Σημειώνεται ότι για τη συγκέντρωση των ειδών, συνεργαστήκαμε και φέτος με επώνυμες ελληνικές εταιρείες.

H ALPHA TRUST συνεχίζει να ανταποκρίνεται με συνέπεια να αναλαμβάνει δράσεις προς όφελος ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν ανάγκη της αρωγής και της συμπαράστασης όλων μας.

Κηφισιά, 22 Δεκεμβρίου 2015