Η ALPHA TRUST, τιμώντας τη Διεθνή Ημέρα Βιβλίου και αξιοποιώντας την ισχυρή πολιτιστική της ταυτότητα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι εκδόσεις της πρόκειται σύντομα να είναι ελεύθερα προσβάσιμες, σε ψηφιακή μορφή, σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Σημειώνεται πως από το 2000 η ALPHA TRUST εκδίδει κάθε χρόνο ένα βιβλίο το οποίο έχει επιλεχθεί προσεκτικά, ανάμεσα από τίτλους που ενδεχομένως να μην έχουν τύχει της δημοσιότητας που πραγματικά αξίζουν, σε μια προσπάθεια να φωτίσει πτυχές των Ελληνικών κυρίως θεμάτων που έχουν παραμείνει άγνωστες στο ευρύ κοινό.

Σήμερα, η βιβλιοθήκη της απαριθμεί 21 τίτλους στα ελληνικά και 10 τίτλους στα αγγλικά. Οι ψηφιοποιημένες αυτές εκδόσεις, θα αναρτώνται σε τακτά χρονικά διαστήματα στην εταιρική ιστοσελίδα www.alphatrust.gr.

Στην ALPHA TRUST, τη μεγαλύτερη και παλαιότερη ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων στην Ελλάδα, πιστεύουμε ότι το βιβλίο είναι το ασφαλέστερο νόμισμα: Δεν χάνει την αξία του, όταν το κατακτήσεις δεν μπορεί κανείς να στο κλέψει.