Η ALPHA TRUST θέλει να ευχαριστήσει το περιοδικό ΧΡΗΜΑ για την απονομή του 1ου βραβείου στην κατηγορία “Καλύτερη Εταιρεία Εναλλακτικής Αγοράς” στη 19η διοργάνωση του θεσμού “Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2021”.

Τα «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ» αποτελούν έναν καταξιωμένο θεσμό για την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα, αποσκοπώντας στην προβολή των επιχειρήσεων που διακρίνονται για την εξωστρέφειά τους, τις καινοτόμες δράσεις τους, και τη θετική συμβολή τους στην ανάπτυξη της κεφαλαιαγοράς και της ελληνικής οικονομίας εν γένει.

Η διάκριση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς βασίζεται σε ψηφοφορία που διεξήχθη με τη συμμετοχή του ευρέος επενδυτικού κοινού και συγκεκριμένα των αναγνωστών του οικονομικού-επενδυτικού περιοδικού ΧΡΗΜΑ και της εβδομαδιαίας ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week, καθώς και των επισκεπτών του επιχειρηματικού-οικονομικού portal  www.banks.com.gr.

Ο Κρις Αίσωπος, Διευθύνων Σύμβουλος της ALPHA TRUST και Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Διαχειριστών Συλλογικών Επενδύσεων και Περιουσίας (ΕΘΕ) δήλωσε:

«Η σημερινή βράβευση ως καλύτερη εταιρεία της Εναλλακτικής Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών αποτελεί επιβεβαίωση της μακροπρόθεσμης στρατηγικής μας και μας δίνει δύναμη και επιπλέον κίνητρο για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Η ALPHA TRUST, συμπληρώνει φέτος 35 χρόνια επιτυχημένης πορείας και συνεχίζει να θέτει υψηλούς στόχους».