H Alpha Trust επιβραβεύει τις ακριβέστερες προβλέψεις με ένα Επενδυτικό – Αποταμιευτικό Πρόγραμμα «Ψιλά-Ψηλά» ! Επισκεφτείτε το «Τηλεσκόπιο» της Alpha Trust με θέμα «Πρόγνωση των Οικονομικών Στοιχείων του Κλάδου» στη σελίδα: https://www.alphatrust.gr/tileskopio/  από σήμερα, Δευτέρα 15 Ιανουαρίου.

Το «Τηλεσκόπιο» θα είναι ενεργό για να προβλέψετε έως και τις 21 Ιανουαρίου 2018. Στο τέλος του πρώτου τριμήνου, ο συμμετέχων με τις ακριβέστερες προβλέψεις ανά επαγγελματική κατηγορία θα κερδίσει ένα Επενδυτικό – Αποταμιευτικό Πρόγραμμα «Ψιλά-Ψηλά», με την Alpha Trust να καταβάλει σε μηνιαία βάση 50€ για 3 έτη.

______________________________________________________

Το «Τηλεσκόπιο» είναι ένα όργανο σχεδιασμένο για την παρατήρηση μακρινών αντικειμένων μέσω της συλλογής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Η λέξη τηλεσκόπιο είναι σύνθετη, με πρώτο συνθετικό το τηλε- και δεύτερο συνθετικό το -σκοπείν, από το ρήμα σκοπώ, το οποίο στα αρχαία ελληνικά σημαίνει «παρατηρώ προσεκτικά», «εξετάζω» και η πατρότητα του όρου αποδίδεται στον Έλληνα μαθηματικό Ιωάννη Δημησιάνο.

Το «Ψιλά-Ψηλά» είναι ένα πρόγραμμα συστηματικής επένδυσης-αποταμίευσης που σας δίνει τη δυνατότητα με τα ψιλά σας να δημιουργήσετε ένα κεφάλαιο που θα φτάσει … ψηλά σε βάθος χρόνου, για να το αξιοποιήσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Με άλλα λόγια, είναι ένας έξυπνος ”κουμπαράς“ όπου τα χρήματά σας επενδύονται σε Αμοιβαία Κεφάλαια της επιλογής σας, που διαχειρίζεται μια από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης στην Ελληνική αγορά, η Alpha Trust.

ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ