Η πορεία της αγοράς μέσα από το δεύτερο «Τηλεσκόπιο» της Alpha Trust

Το «Τηλεσκόπιο» της Alpha Trust κατέγραψε την τάση των αγορών για το δεύτερο τρίμηνο του 2018, για ακόμη μια φορά με τη συμμετοχή Επαγγελματιών του Χρηματοπιστωτικού Κλάδου και Ανεξάρτητων Ιδιωτών. Οι προβλέψεις των συμμετεχόντων για την πορεία της αγοράς παρουσίασαν μέτρια επίπεδα αισιοδοξίας, σε σύγκριση με αυτές του πρώτου τριμήνου.

Πιο συγκεκριμένα, στο τρέχον τρίμηνο οι συμμετέχοντες προβλέπουν σταθεροποιητικές τάσεις σε όλο το φάσμα της αγοράς, κυρίως εκτός Ελλάδας, ενώ για την πορεία της χώρας τηρούν συγκρατημένη αισιοδοξία. Για το Γενικό Δείκτη Τιμών Χ.Α. οι συμμετέχοντες αναμένουν κλείσιμο σε υψηλότερα επίπεδα σε σχέση με αυτό του πρώτου τριμήνου της χρονιάς (Q1 μ.ο. +18,38% - Q2 μ.ο. +5.98%). Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας προβλέπουν ότι θα ανέλθει σε σημαντικά υψηλότερα επίπεδα από το κλείσιμο της τιμής στις 29/03/2018.

Πίνακες Προβλέψεων και Αποτελεσμάτων

Οι συμμετέχοντες με τις ακριβέστερες προβλέψεις για την πορεία των αγορών βραβεύονται και αυτό το τρίμηνο με ένα Επενδυτικό – Αποταμιευτικό Πρόγραμμα «Ψιλά-Ψηλά» από την Alpha Trust τριετούς διάρκειας.

Το «Ψιλά-Ψηλά» είναι ένα πρόγραμμα συστηματικής επένδυσης-αποταμίευσης που σας δίνει τη δυνατότητα με τα ψιλά σας να δημιουργήσετε ένα κεφάλαιο που θα φτάσει … ψηλά σε βάθος χρόνου, για να το αξιοποιήσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Με άλλα λόγια, είναι ένας έξυπνος ”κουμπαράς“ όπου τα χρήματά σας επενδύονται σε Αμοιβαία Κεφάλαια της επιλογής σας, που διαχειρίζεται μια από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης στην Ελληνική αγορά, η Alpha Trust.

ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ