Στην αlphαtrust υποστηρίζουμε την προσπάθεια αντιμετώπισης της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού (SARS-CoV-2) και την προστασία της υγείας των εργαζομένων, πελατών και συνεργατών μας.

Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε αξιοποιώντας την τηλεργασία και τις σύγχρονες τεχνολογίες επικοινωνίας.

Όλες οι υπηρεσίες μας  παραμένουν στη διάθεσή σας, με την ενεργοποίηση του σχεδίου αδιάλειπτης, εξ αποστάσεως λειτουργίας.

Ειδικότερα, είναι εφικτή και ασφαλής για την εταιρεία και τους εργαζομένους, η διεκπεραίωση των εργασιών μας από το σπίτι και ήδη έχει τεθεί σε εφαρμογή.

Είμαστε προετοιμασμένοι για την περίπτωση που καταστεί αναγκαίο για το σύνολο των εργαζομένων μας να  εργαστεί από το σπίτι ή σε άλλη απομακρυσμένη τοποθεσία.

Η επικοινωνία μας για την εξυπηρέτησή σας, είναι δυνατή χωρίς να είναι απαραίτητη η επίσκεψη στα γραφεία μας. Παρακαλούμε ακολουθείστε τους παρακάτω τρόπους, για τη δική σας διευκόλυνση:

  • Τo ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Είτε απευθείας στις προσωπικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις μας που έχετε στη διάθεσή σας, είτε μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας: info@alphatrust.gr
  • To κέντρο εξυπηρέτησης πελατών 210.62.89.300 για την ενημέρωσή σας και τη διενέργεια συναλλαγών σχετικά με τα Αμοιβαία Κεφάλαια.
  • To τηλεφωνικό κέντρο 210.62.89.100 για να λάβετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε, ή με τα απευθείας σταθερά προσωπικά μας τηλέφωνα που έχετε στη διάθεσή σας, καθώς έχει ενεργοποιηθεί η προώθηση των κλήσεων στα κινητά μας τηλέφωνα.
  • Την ηλεκτρονική ιστοσελίδα alphatrust.gr, για την επιπλέον ενημέρωσή σας σχετικά με νέα και ανακοινώσεις της εταιρείας μας, ενημερωτικό υλικό κτλ.

Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις για την υιοθέτηση νέων μέτρων, αν αυτό κριθεί αναγκαίο, επανεξετάζουμε τις διαδικασίες όπου κρίνεται απαραίτητο, διασφαλίζουμε την ύπαρξη εναλλακτικών λύσεων.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιπλέον πληροφορία.

Μένουμε σπίτι, ευχόμαστε σε όλους δύναμη, υπομονή και σύντομα επιστροφή στην ομαλότητα.