Στην αlphαtrust επιστρέφουμε, αλλά προσέχουμε. Βγαίνουμε από το σπίτι, όμως μένουμε πάντα υπεύθυνοι.

Για να βγούμε με ασφάλεια, τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας, υγιεινής και συμπεριφερόμαστε με υπευθυνότητα, καθώς ο ρόλος της προσωπικής ευθύνης αυξάνεται.

Όλες οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεσή σας. Το σχέδιο αδιάλειπτης, εξ αποστάσεως λειτουργίας, παραμένει ενεργοποιημένο.

Η επικοινωνία μας για την εξυπηρέτησή σας, είναι δυνατή χωρίς να είναι απαραίτητη η επίσκεψη στα γραφεία μας, με τους παρακάτω τρόπους:

  • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: είτε απευθείας στις προσωπικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις μας, είτε μέσω της εταιρικής ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@alphatrust.gr
  • Κέντρο εξυπηρέτησης πελατών 210 62.89.300: για την ενημέρωσή σας και τη διενέργεια συναλλαγών σχετικά με τα Αμοιβαία Κεφάλαια
  • Τηλεφωνικό κέντρο 210 62.89.100: για να λάβετε πληροφορίες, ή με τα σταθερά προσωπικά μας τηλέφωνα, απευθείας ή μέσω της προώθησης των κλήσεων στα κινητά μας τηλέφωνα, όπου παραμένει σε ισχύ.
  • Εταιρική ιστοσελίδα www.alphatrust.gr: για την επιπλέον ενημέρωσή σας, σχετικά με νέα και ανακοινώσεις της εταιρείας μας, ενημερωτικό υλικό κτλ.

 

Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις για την υιοθέτηση τυχόν νέων μέτρων, παραμένουμε σε εγρήγορση, τηρούμε τους κανόνες, διασφαλίζουμε την ύπαρξη εναλλακτικών λύσεων.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιπλέον πληροφορία.

«Μένουμε Ασφαλείς», προστατεύουμε την κοινωνία και ευχόμαστε σε όλους ομαλή και ασφαλή επιστροφή σε πιο γνώριμους ρυθμούς της καθημερινής ζωής.