Η alphatrust συνεχίζοντας την αναζήτηση νέων στελεχών που επιδιώκουν την αριστεία στον τομέα της διαχείρισης περιουσίας, συμμετέχει στο 44ο “Career Days” του DEREE από τις 19 έως τις 22 Νοεμβρίου. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να δώσει στους φοιτητές του ACG τη δυνατότητα να συναντήσουν εκπροσώπους επιχειρήσεων και να κερδίσουν πολύτιμη εμπειρία μέσα από σύντομες συνεντεύξεις για άμεσες ή μελλοντικές θέσεις εργασίας.  Στην 44η εκδήλωση, η alphatrust θα έχει παρουσία την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης, αύριο 19 Νοεμβρίου από τις 13.00 – 18.00 μμ.

Η συμμετοχή της alphatrust στην καθιερωμένη έκθεση ενημέρωσης για επαγγελματικά θέματα και θέσεις εργασίας του  Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, είναι στα πλαίσια μια σταθερής επαφής με την εκπαίδευση και τους νέους, παρέχοντας ενημέρωση και δυνατότητα πρακτικής εκπαίδευσης στο εξειδικευμένο αντικείμενο της.

Η alphatrust συμμετέχει και φέτος στo 44ο “Career Days” του Deree έχοντας τα τελευταία 30 χρόνια αντλήσει ικανά στελέχη από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος τα οποία εξακολουθούν να προσφέρουν στο έργο και την επιτυχία της εταιρείας.