Ολοκληρώθηκε το πρώτο «Τηλεσκόπιο» της Alpha Trust

Με την ολοκλήρωση του πρώτου τριμήνου ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του μηχανισμού προβλέψεων «Τηλεσκόπιο» που ξεκίνησε η Alpha Trust. Μέσω του site www.alphatrust.gr/, Επαγγελματίες του χώρου και Ανεξάρτητοι ιδιώτες χωριστά προέβλεψαν τις τιμές δεικτών, μετοχών, προϊόντων, ακόμη και του bitcoin.

Οι πιο πετυχημένες προβλέψεις αφορούσαν το πετρέλαιο (απόκλιση 0,24%), το 10ετές Bund (οι Ανεξάρτητοι ακριβώς), και την ισοτιμία Ευρώ / Δολάριο (οι Επαγγελματίες 0,73%). Η μεγαλύτερη αστοχία αφορούσε την τιμή μετοχής της Εθνικής Τράπεζας (πρόβλεψη για άνοδο 40%, στην πραγματικότητα πτώση 18%), αλλά και γενικότερα την τάση των μετοχών στην Ελλάδα και διεθνώς.

Οι πρώτοι σε προσέγγιση των προβλέψεων βραβεύτηκαν με ένα Επενδυτικό – Αποταμιευτικό Πρόγραμμα «Ψιλά-Ψηλά» από την Alpha Trust τριετούς διάρκειας.

Η συμμετοχή στις προβλέψεις για το επόμενο τρίμηνο στο «Τηλεσκόπιο» ξεκίνησε από τη Μ. Δευτέρα, 2 Απριλίου και θα λήξει την Κυριακή 22 Απριλίου www.alphatrust.gr/tileskopio/

Το «Ψιλά-Ψηλά» είναι ένα πρόγραμμα συστηματικής επένδυσης-αποταμίευσης που σας δίνει τη δυνατότητα με τα ψιλά σας να δημιουργήσετε ένα κεφάλαιο που θα φτάσει … ψηλά σε βάθος χρόνου, για να το αξιοποιήσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Με άλλα λόγια, είναι ένας έξυπνος ”κουμπαράς“ όπου τα χρήματά σας επενδύονται σε Αμοιβαία Κεφάλαια της επιλογής σας, που διαχειρίζεται μια από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης στην Ελληνική αγορά, η Alpha Trust.

ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ