Εφημερίδα "Το Κέρδος" 22.01.2008

Συνέντευξη του Δρ.Νίκου Φίλιππα, Καθηγητή στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. με θέμα: "Γνωρίζοντας το ρίσκο των Αμοιβαίων".

Εφημερίδα "Το Βήμα" 31.01.2008

Θέμα με τίτλο "Άντεξαν στο μίνι κραχ τα μετοχικά ΑΚ", όπου στο σχετικό πίνακα, δυο αμοιβαία κεφάλαια της ALPHA TRUST, το ALPHA TRUST Αναπτυξιακό και το ALPHA TRUST Opportunities βρίσκονται στις δυο πρώτες θέσεις της κατάταξης επί συνόλου 58 αμοιβαίων. Ιδιαίτερα ικανοποιητική είναι επίσης η εικόνα και για το Geniki Επιλεγμένων Αξιών και το ALPHA TRUST Νέων Επιχειρήσεων.

Εφημερίδα "Καθημερινή" 22.01.2008

Συνέντευξη του Διευθύνοντα Συμβούλου της ALPHA TRUST Α.Ε.Π.Ε.Υ. κ. Φαίδωνα Ταμβακάκη με θέμα: "Γιατί ρευστοποιούν οι ξένοι επενδυτές?"

Εφημερίδα "Το Βήμα" 22.01.2008

Συνέντευξη του Διευθύνοντα Συμβούλου της ALPHA TRUST Α.Ε.Δ.Α.Κ. κ. Ίωσήφ Παπαδογιάννη με θέμα: "Θα πρέπει να είναι προσεκτικοί οι επενδυτές"

Εφημερίδα "Ισοτιμία" 26.01.2008

Συνέντευξη του Διευθύνοντα Συμβούλου της ALPHA TRUST Α.Ε.Δ.Α.Κ. κ. Ίωσήφ Παπαδογιάννη με θέμα: "Δύσκολος ο γρίφος των διεθνών αγορών"

Εφημερίδα "Η Αξία" 26.01.2008

Συνέντευξη του Διευθύνοντα Συμβούλου της ALPHA TRUST Α.Ε.Π.Ε.Υ. κ.Φαίδωνα Ταμβακάκη με θέμα: "Τα χειρότερα μάλλον τα έχουμε δεί"

Εφημερίδα "Το Πρώτο Θέμα" 27.01.2008

Συνέντευξη του Διευθύνοντα Συμβούλου της ALPHA TRUST Α.Ε.Π.Ε.Υ. κ.Φαίδωνα Ταμβακάκη με θέμα: "Κραχ, να περιμένουμε κι άλλη μαύρη Δευτέρα?"

Εφημερίδα "Το Βήμα" 31.01.2008

Συνέντευξη του Γενικού Διευθυντή της ALPHA TRUST Α.Ε.Π.Ε.Υ. κ. Κρις Αισώπου με θέμα: "Επενδυτικές Ευκαιρίες μετά την πτώση των μετοχών"

Περιοδικό "Το Κεφάλαιο" 01.2008

Συνέντευξη του Διευθύνοντα Συμβούλου της ALPHA TRUST Α.Ε.Δ.Α.Κ. κ.Ίωσήφ Παπαδογιάννη στην ειδική έκδοση με τίτλο "Τα Αμοιβαία Κεφάλαια ως Επενδυτικό Εργαλείο"